De Lange Heer is Koning

door | 27 jan 2020 | Nieuws

Koningsdag bij de Lange Heer! Na het succes van de afgelopen jaren gaan we in 2020 voor een heel bijzondere editie!

Doordat er in Haarlem steeds minder clubs zijn, geven we nu de lokale helden de ruimte. De helden die hun nek uitsteken om in Haarlem iets te organiseren als het aankomt op feesten!

Dj’s van onder andere 023TECHNO, Dagverblijf en Centr zullen onderdeel zijn van deze dag. En we hebben vorig jaar zoveel positieve reacties gehad op het optreden van de maker van één van wereld’s Houseplaat ever, Jaydee, dat ook hij niet zal ontbreken.

Maar er is meer! We krijgen jaarlijks zoveel aanvragen van DJ’s die willen komen draaien op Koningsdag, dat wij hebben besloten een DJ contest uit te zetten! Dus wil jij op Haarlems grootste buitenstage draaien? Dan is dit je kans!

Doen: maak een mix van maximaal een uur en stuur deze via Wetransfer naar de Lange Heer ([email protected]). Uiterste inzenddatum is 02-02-2020. Na een voorselectie worden de mixen op die datum online gezet zodat het publiek mee kan stemmen wie er uiteindelijk gaat draaien bij de Lange Heer is Koning 2020. Die stemmen doen voor 50% mee, want op de achtergrond zullen de mixen worden beoordeeld door onze jury.

Bekendmaking van de winnaars is op 22-02-2020. Deze winnaars strijden op Koningsdag om een felbegeerde primetime in 2021 én een vakantie naar Ibiza.

Muziek genre: House (Techno – Tech – Progressive – Deep – Classics).

LINE UP:
♛ Robin ‘Jaydee‘ Albers
Robertodavinci
Timo de Reuver
Bouberg Wilson
Dj Sandro Ceglia
♛ Saiko
♛ Mr. T
♛ Marco Spaans
♛ Winnaars voorronde
—–
♛ Haarlems grootste buiten stage
♛ Gratis entree
♛ Diverse buitenbars
♛ 10 DJ sets/ 14 DJ’s!/ 12 uur lang
♛ Afterparty in Café De Lange Heer

—-
Mede mogelijk gemaakt door:
Oranje Comite Haarlem – Haarlemse DJ&Producer School023TECHNOStudio Ibiza