De Young Talent Dj’s bij MAAK Haarlem

door | 1 okt 2018 | Nieuws

Aanstaande zaterdag (6 oktober 2018) zullen de Young Talent Dj’s van de Haarlemse DJ&Producer School weer een leuk evenement van gezellige beats gaan voorzien. Namelijk tijdens de Open Dag van MAAK Haarlem. MAAK Haarlem organiseert op zaterdag 6 oktober 2018 van 12.00 tot 17.00 uur voor de derde keer in successie haar open dag.

Bij MAAK zijn zo’n 35 bedrijven gevestigd. Een deel van deze bedrijven richt zich op 3D Print, 3D Ontwerp, 3D Design. En achter op het MAAK terrein, worden van restafval ‘nieuwe’ producten gemaakt, kite- en surfboards, bijzondere meubelstukken en vind je er een 3D Creation Lab.

Tijdens MAAK Open is er op het terrein van alles te zien en te beleven. Er zijn deze middag doorlopend demonstraties, workshops en activiteiten waar je zelf iets kunt doen en maken. Deze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden. Wil je iets doen met 3D printen, zelf een 3D ontwerp maken, weten hoe een lasersnijmachine werkt, iets van hout maken, een leeuw trainen, een VW Golf race auto met 3D geprinte onderdelen bekijken of zien wat een printrobot kan, kom dan naar de open dag van MAAK Haarlem.

Ook dit jaar is MAAK Open weer aangesloten bij het Weekend van de Wetenschap. En tijdens deze editie brengt een van de ambassadeurs van het Weekend van de Wetenschap, André Kuipers, per helikopter, een bezoek aan onze open dag. Daarnaast zijn er tijdens MAAK Open allerlei wetenschappelijke wetenswaardigheden te ontdekken.

De toegang is gratis en voor alle leeftijden
Datum: zaterdag 6 oktober 2018
Tijden: 12.00 – 17.00 uur
Adres: Oudeweg 91-95, 2031 CC Haarlem
Op loopafstand van het station (’t is maar een kwartiertje lopen naar MAAK Open)
Meer informatie? Ga naar: www.maakopen.nl