pioneer-dj-haarlemse-dj-producer-school

Pioneer

DJ CURSUSSEN

Wil je leren draaien op het systeem dat in vrijwel elke club te vinden is? De cursus wordt gegeven op de professionele lijn van Pioneer i.c.m. het bijbehorende music management systeem en DJ software programma Rekordbox. Bekijk onze privé of duo cursus mogelijkheden.

cursus-Traktor-haarlemse-dj-producer-school

Traktor

DJ CURSUSSEN

Draaien op een van de eerste DJ software programma’s wat nog veel gebruikt wordt door professionals in het vak. Met dit programma kun je meerdere sporen met elkaar mixen, zoals stems, remix decks i.c.m. met de befaamde Traktor effecten. Bekijk onze privé of duo cursus mogelijkheden.

Djay Pro

DJ CURSUSSEN

Zonder een eigen muziek bibliotheek aan de slag gaan? Het kan met de DJay Pro software, een wifiverbinding en een betaald account bij o.a. Beatport, Soundcloud, Tidal of Beatsource. Bekijk onze privé of duo cursus mogelijkheden.

cursus-djay-pro-haarlemse-dj-producer-school

Vinyl

DJ CURSUSSEN

Draaien met de gear waar het DJ vak allemaal mee begonnen is. Vandaag de dag is het mogelijk om d.m.v. tijdcode vinyl (DVS) je digitale muziek library te kunnen draaien. Bekijk onze privé of duo cursus mogelijkheden.

recordbox-haarlemse-dj-producer-school

Op Maat

DJ CURSUSSEN

Al een tijdje aan het draaien, maar je haalt nog niet alles uit je gear? Heb je eigen apparatuur aangeschaft, maar lukt het je niet om hier zelf mee aan de slag te gaan? Heb je specifieke vragen over draaien, het gebruik van live elementen in je DJ set of ben je niet in staat om naar ons toe te komen? Dan is een Cursus op Maat dé oplossing voor jou.