FAQ

C

FAQ

C

Op een rijtje

1. Wanneer begint er weer een DJ cursus?

Onze cursussen (privé- en duo-les) worden op maat ingepland op een moment dat het jou uitkomt. We plannen de lessen van dan wekelijks of tweewekelijks in op een vast tijdstip, bijvoorbeeld op dinsdag tussen 14.00 en 18.00 uur of donderdag tussen 18.00 en 21.00 uur.
De lessen duren 1,5 uur.

Neem contact met ons op, want het lukt altijd om samen op korte termijn een vaste vrije plek in de agenda te vinden.

2. Is er bij jullie een minimum leeftijd om les te krijgen?

Nee, het gaat erom dat de cursist er klaar voor is om de materie te begrijpen. Ook een realistische verwachting van de cursist zelf en de ouders zijn belangrijk.

Onze focus ligt op praktijk en plezier, aan knoppen draaien en kijken wat er gebeurt. Wij hebben cursisten vanaf 8 jaar, die met veel plezier de lessen volgen en samen kijken we welke doelen haalbaar zijn. Vanaf 10-12 jaar wordt het mogelijk om een echte DJ mix te maken, maar ook dat blijft per persoon verschillend.

3. Heb je zelf DJ apparatuur nodig en/of helpen jullie bij de aanschaf daarvan, zodat ik ook thuis kan oefenen?

Als je nog geen apparatuur hebt, wacht daar dan nog even mee. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw wensen en budget. Tijdens een introductie-les of de eerste les van een kort- of langlopende cursus, geven we hier tips over. En niet onbelangrijk, we regelen korting voor al onze cursisten bij Tone Control DJ/Producer shop in Haarlem.