Free ‘Sample’ Friday – Part 5: ‘SampleRadar’

door | 21 jul 2017 | Nieuws

Als je een beetje hebt opgelet, heb je in de afgelopen edities al heel wat leuke gratis plug-ins kunnen scoren. Vandaag hebben we een uitzondering op de regel en doen we een speciale sample editie. En niet zo maar een, we wijzen je direct op een gigantische verzameling gratis samples. Genoeg om je de hele zomervakantie mee zoet te houden, ruim 61000 samples groot.

MusicRadar’s mega library

MusicRadar’s SampleRadar pagina is een gigantische verzameling sample packs die ze over de jaren heen gratis hebben weggegeven. Deze samples werden oorspronkelijk meegeleverd als ‘give-away’ bij de geprinte edities van de Computer Music en Future Music magazines.
Je vind hier een enorme verzameling single shots, loops en multisamples in diverse genres. Alles is opgedeeld in kleine subcollecties, zoals bijvoorbeeld Acoustic Guitar, Ambient of Analog Circuits, maar je vind er ook samples specifiek gericht op bepaalde genre’s zoals Techno, Drum & Bass, Disco of Lo-fi.
Alles is geheel gratis te downloaden en Royalty Free te gebruiken.
Ben je dus op zoek naar bruikbare hoge kwaliteit samples en heb je tijd genoeg om door de collecties heen te scannen dan heb je hiermee echt de gratis jackpot in huis.

SampleRadar website