Haarlemse DJ&Producer School: Finale DJ Contest vrij 8 Juni 2018 @ Patronaat

door | 6 jun 2018 | Nieuws

Haarlemse DJ&Producer School: Finale DJ contest

Op vrijdag 8 juni 2018 zal de finale-avond van de Haarlemse DJ&Producer School DJ Contest in het Patronaat plaatsvinden. Tijdens deze finale zullen de dj’s: PIM MEEKEL, Benjamin Klein en Hitro hun muziek skills en draaitechnieken op de jury loslaten.

Dit jaar bestaat de Haarlemse DJ&Producer School 5 jaar. Pascal Bouberg Wilson, de oprichter van de dj school, wil zijn cursisten meer bieden dan alleen een cursus; een heel platform is zijn doel. De DJ contest zal één van de onderdelen hiervan zijn. Ook het event Platform, zijn muzieklabel, samenwerkingen met ToneControl en Ableton en praktijkgerichte workshops zijn allemaal onderdelen waarmee de dj school meer te bieden heeft.

PIM MEEKEL (Pim 12 jaar) is de winnaar geworden van de halve finale tijdens de open dag afgelopen 3 maart. Dj-en is zijn passie en dat laat deze jonge energieke dj in zijn set terug horen en zien. Benjamin Klein (Lodewijk Benjamin van der Klip 14 jaar) breekt al langzaam door in Haarlem en omstreken. Of hij nu op een dik feest of een zondagmiddag chill & grill in Amsterdam staat, hij weet hoe hij de mensen kan vermaken. Hitro (Tijn F. Hittinger 14 jaar) is al een jonge bekende in Haarlem en Zandvoort. Met optredens op Zandvoort Alive en Bevrijdingspop Haarlem op zijn naam begint hij goed door te breken.

De jury bestaat uit Mischa Lugthart aka Sam Void teamlid bij de dj school en Apple Logic Pro X expert. Hij is artiest bij Protocol Recordings het label van Nicky Romero. Arno van Varsseveld, dj compagnon van Pascal Bouberg Wilson (eigenaar dj school) aka Soundbalance. Deze doorgewinterde dj heeft heel wat gigs en feest producties op zijn naam staan. Ro Hoogduin aka Roberto DaVinci een dj pionier en organisator van o.a. Dagverblijf met een berg ervaring in de scene. Waaronder het behalen van de finale in de Nederlandse Dj kampioenschap waar er alleen met Vinyl gedraaid werd! Daarnaast ontvangen we een heel speciale publiek jury. House Opa Johan de Vries die met zijn 85 jarige leeftijd op menig feest dansend te vinden is en uitermate gericht is op de dansbaarheid van de muziek. Met 4K aan volgers en 20 miljoen views op Youtube is hij een icoon in de scene.

Iedereen is welkom op deze finale-avond. Wij starten om 19:00 in het Patronaat (4de zaal boven het Patronaat café) en ronden de avond om 21:00 af! Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem. Vrij entree.

De winnaar van deze finale-avond zal een prijzenpakket t.w.v. €200,- waaronder een cadeaubon powered by Tonecontrol.nl en een optreden op het Spaarne Concert 7 juli 2018 georganiseerd door H&L producties winnen. Ook draaien al deze jonge upcoming dj’s op het event Platform wat medio sept/okt 2018 georganiseerd gaat worden. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten.