Open Dag & DJ Contest / Haarlemse DJ&Producer School 13:00-17:00 Zat. 3 Maart 2018

door | 20 feb 2018 | Nieuws

De Haarlemse DJ&Producer School bestaat 5 jaar en dat vieren wij met onze eerste open dag op onze nieuwe locatie sinds 2018.
Niet alleen door de verhuizing, maar ook door de groei die we de eerste 5 jaar hebben doorlopen, hebben wij ons team en onze diensten kunnen uitbreiden. Daarom voelt het nu als aangewezen moment om Haarlem te laten weten dat zij een DJ&Producer School rijker is.

De deur staat voor iedereen open. Nieuwkomers in het vak die geïnteresseerd zijn, of beginners & gevorderden en ouders die mee willen gaan. Het programma is toegespitst op een breed publiek van jong tot oud, beginners & gevorderden en uitlopende genres van trap, future house tot techno.
Er worden presentaties gegeven en daarnaast is er ook tijd om gear te testen en om 1 op 1 vragen te stellen bij de stands op uiteen lopende onderwerpen van dj t/m producer en alle technische vragen ertussen. Klik hier voor het Facebook evenement van de open dag en klik op ‘GAAT’.

Aan het eind van de dag zal er een DJ Contest (halve finale) gaan plaatsvinden voor de leeftijd 12 t/m 16 jaar in diverse stijlen.
Deze contest is gekoppeld aan een evenement Platform dat wij organiseren i.s.m. 2 getalenteerde dj’s van 14 jaar (Happy Tunes & Hitro).
De winnaar van de halve finale zal naast onze 2 talenten gaan optreden op het evenement Platform.
De Finale van de contest zal later dit jaar gaan plaatsvinden. De winnaar van deze finale zal een prijzenpakket t.w.v. €200,- en een optreden op het Spaarne Concert 7 juli deze zomer winnen.

Voor meer info over deelname aan de DJ Contest zie onze website en Facebook pagina, inschrijven kan t/m 2 maart 15:00 dmv. het sturen van je demo (max. 30 min.) naar info@haarlemsedjschool.nl.

De open dag is van 13:00-17:00 op onze nieuwe locatie. Adres: Richard Holkade 10 2033 PZ Haarlem in het Blauwe Wetering / Office Hotel Gebouw.

Programma:

Dj Play Ground:
13:00-15:30 – DJ’s Playing Live
15:30-17:00 – HDS DJ Contest Halve Finale

Presentaties:

13:30
NATIVE INSTRUMENTS
MASCHINE & KOMPLETE
BY: MAARTEN DIJKMAN product specialist (Amptec)
Style: Tech House / Techno

14:00
WORKFLOW ABLETON LIVE 10 & PUSH 2
BY: PASCAL BOUBERG WILSON aka. SOUNDBALANCE (comport records)
Style: Tech House / Techno

14:30
WORKFLOW LOGIC X PRO
BY: MISCHA LUGTHART aka. SAM VOID (protocol records)
Style: Progressive House

15:00
WORKFLOW FL STUDIO
BY: LARS RIMMELZWAAN aka. Lux & Marcusson (protocol records)
Style: Future House

Gear Try-Out Stands:

PIONEER:
REKORDBOX DJ SOFTWARE
CDJ NEXUS DJ SET
DDJ RB CONTROLLER
RMX-1000 FX UNIT

NATIVE INSTRUMENTS:
KOMPLETE KONTROL S49
TRAKTOR S5 CONTROLLER
MACHINE MK3

MOOG:
– SUB 37

DAW STAND:
– ABLETON LIVE 10 & PUSH 2
– LOGIC X PRO
– FL STUDIO