ableton-haarlemse-dj-producer-school

Ableton Live

PRODUCER CURSUSSEN

Ableton Live is een clip gebaseerde DAW (Digital Audio Workspace) voor muziek producties, Dj sets en Live performance. Benieuwd hoe dat werkt? Bekijk onze privé of duo cursus mogelijkheden.

machine-haarlemse-dj-producer-school

NI Maschine

PRODUCER CURSUSSEN

Geen externe DAW meer nodig om volwaardige tracks te produceren. NI Maschine is een hybride tussen een DAW en een performance system. Een andere kijk op produceren dus. Bekijk onze privé of duo cursus mogelijkheden.

Bitwig Studio

PRODUCER CURSUSSEN

Bitwig Studio is een DAW (Digital Audio Workspace) waarmee je synths kunt bouwen door modules aan elkaar te routen, en is ontworpen om je analoge modular hardware synths aan te sturen. Meer weten? Bekijk onze privé of duo cursus mogelijkheden.

bitwig-haarlemse-dj-producer-school

Logic Pro X

PRODUCER CURSUSSEN

Beschikken over een heel orkest in een softwareprogramma, zonder te slepen met instrumenten? Logic Pro X is een veelgebruikt programma, dat qua vormgeving en beleving aantrekkelijk is. Bekijk onze privé of duo cursus mogelijkheden.

cursus-logic-haarlemse-dj-producer-school
fl-studio-haarlemse-dj-producer-school

FL Studio

PRODUCER CURSUSSEN

FL Studio bestaat al meer dan 20 jaar, begonnen onder de naam Fruity Loops. Het programma staat bekend om zijn logische vormgeving “looks” waardoor je makkelijk de weg vindt. Ook bevat het een rijk scala aan vst’s om mee te produceren. Bekijk onze privé of duo cursus mogelijkheden.

Analoge Synths / Modulair Systems

PRODUCER CURSUSSEN

Specialisten in het vak, die hun eigen analoge setups hebben samengesteld vertellen je graag over produceren out(side) the box of hybride setups. Bekijk onze privé of duo cursus mogelijkheden.

Cubase

PRODUCER CURSUSSEN

Cubase is een DAW voor de ervaren muzikant of  beginner die een producer programma zoekt, die zijn carrière lang mee zal gaan. Door de geavanceerde technologie die Cubase heeft toegepast onderscheidt het zich van andere DAW’s. Bekijk onze privé of duo cursus mogelijkheden.

cubase-haarlemse-dj-producer-school

Studio One

PRODUCER CURSUSSEN

Studio One bestaat sinds 2010 en is van het merk Presonus, het programma brengt een mix van wat andere DAW’s deels doen en voegt daar een eigen visie aan toe. Wellicht is deze DAW voor de ‘echte’ muzikanten onder ons het uitzoeken waard, maar ook voor dj’s en producers heeft deze daw genoeg goede tools in huis. Bekijk onze privé of duo cursus mogelijkheden.

studio-one-haarlemse-dj-producer-school

Op Maat

PRODUCER CURSUSSEN

Heb je een andere DAW dan je in ons cursusaanbod terugvindt, loop je vast met het installeren van software of inpluggen van kabels, of heb je een vintage synthesizer gevonden waar je meer over wilt weten?

Dan is een cursus op maat dé oplossing voor jou.