Producer Cursus
Op Maat

C

Producer Cursus
Op Maat

C

les­programma

Er zijn wel een stuk of 20 DAW’s, duizenden VST-instrumenten en ook nog honderden hardware apparaten als synthesizers, drumcomputers en workstations op de markt. Heb je nu een andere DAW dan waar wij cursussen in aanbieden, of wil je wat leren over een bepaalde VST of hardware instrument? Benader ons dan eens en wij bekijken of we je kunnen helpen met een cursus op maat.

Wij hebben zelf ervaring met diverse DAW’s, plug-ins en hardware instrumenten. Bovendien werken de meeste programma’s en instrumenten op vergelijkbare wijze, waardoor we snel in staat zijn jou verder te helpen. Wij helpen je eventueel ook met de installatie of het aansluiten van kabels indien nodig, dus neig je er naar je computer uit het raam te gooien, heb je een MIDI-controller die stof staat te happen, of heb je een vintage synthesizer op zolder gevonden waar je niks mee kan? Kom naar ons toe en wij helpen je met een les of cursus op maat.

ableton-haarlemse-dj-producer-school
cursus-Traktor-haarlemse-dj-producer-school
bitwig-haarlemse-dj-producer-school
cursus-logic-haarlemse-dj-producer-school
fl-studio-haarlemse-dj-producer-school
cubase-haarlemse-dj-producer-school
studio-one-haarlemse-dj-producer-school

AANGEPASTE LESDUUR EN/OF LOCATIE

De Curus op Maat zal volledig op maat worden gemaakt en dit betekent ook dat de cursusduur zal afhangen van jouw vragen en wensen. Onze tarieven gelden daarom als indicatie, neem contact met ons op via het contactformulier voor een aanbod op maat.

Omdat niet iedereen in staat is om naar de Haarlemse DJ School te komen, en omdat het bij sommige technische vragen soms handiger is als wij jou in je eigen omgeving helpen, kunnen wij op verzoek ook naar je toe komen. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld helpen met het installeren van je software. Reiskosten en parkeerkosten kunnen hiervoor in overleg worden doorberekend.

Wat doen wij?

\

Privéles of duoles

Wij geven privéles (1 op 1) of duoles (1 op 2) op jouw niveau.

\

Niveau

We kijken altijd naar de basis van music production en bepalen daarna op welk niveau we verder gaan. 

\

Doelstellingen

Naast je eigen vragen of doelstellingen behandelen we in ieder geval de onderstaande onderwerpen.

onderwerpen 

op maat

prijzen 

Introductie cursus

1,5 uur aaneengesloten les

Prijzen privé les
€77,- p.p. privé

Prijzen duo les*
€49,50 p.p duo

1 les van 90 minuten is een goede keus om iemand cadeau te doen of als je twijfelt of deze cursus iets voor je is. We behandelen in sneltreinvaart van a tot z wat je kan verwachten als je verdergaat met de kort- of langlopende cursus. Er is tijd om hands-on met de apparatuur aan de slag te gaan, maar er zal ook veel theorie op je afkomen.

*Wil je een duo les volgen, dan is het belangrijk dat je zelf iemand aandraagt.

Kortlopende cursus

6 x 1,5 uur les (totaal 9 uur)

Prijzen privé les
€495,- p.p.

Prijzen duo les*
€319,- p.p.

Dit zijn 6 lessen van 90 minuten, in totaal 9 uur. Je kunt deze cursus wekelijks of om de week volgen op een vaste dag en tijdstip wanneer het jou en de planning van de DJ-school uitkomt. Als je na de introductiecursus de smaak van dj’en te pakken hebt gekregen, is dit een mooi vervolg. Na de 6 lessen kun je kijken of je daarna op eigen kracht thuis verder kunt gaan of dat je nog wilt verdiepen met vervolglessen.

Deze cursus is ook geschikt voor deelnemers die al enige basiskennis hebben, maar net even de juiste tips en tricks zoeken. We zullen alle onderwerpen kort behandelen en daarom zal deze cursus iets theoretischer zijn. Wij bieden ook altijd de mogelijkheid om later de cursus nog te verlengen naar een langlopende cursus tegen een meerprijs. Omdat wij persoonlijke aandacht belangrijk vinden is er ruimte om bepaalde onderwerpen langer te behandelen.

*Wil je een duo les volgen, dan is het belangrijk dat je zelf iemand aandraagt.

Langlopende cursus

10 x 1,5 uur les (totaal 15 uur)

Prijzen privé les
€770,- p.p. privé

Prijzen duo les*
€506,- p.p. duo

Dit zijn 10 lessen van elk 90 minuten, in totaal 15 uur. Je kunt deze cursus wekelijks of om de week volgen op een vaste dag en tijdstip wanneer het jou en de planning van de DJ-school uitkomt. Deze cursus is voor degenen die iets meer diepgang zoeken bij de onderwerpen, er zal meer tijd zijn om hands-on praktijkgericht te werken. Daarnaast is deze cursus per les gezien de voordeligste keuze. Omdat wij persoonlijke aandacht belangrijk vinden, is er ruimte om bepaalde onderwerpen langer te behandelen.

*Wil je een duo les volgen, dan is het belangrijk dat je zelf iemand aandraagt.

Losse lessen

Prijzen privé les
€99,- p.p. privé

Prijzen duo les*
€66,- p.p. duo

De losse lessen zijn voor bedoeld voor cursisten die specifieke (korte) vragen hebben rondom hun eigen studio/dj set of mogelijk technische problemen hebben, waarvoor wij hulp bieden op locatie aan huis. En voor cursisten die al langer les bij ons hebben gehad en zo nu en dan terugkomen om de boel op te frissen of nieuwe vragen door te nemen.

*Wil je een duo les volgen, dan is het belangrijk dat je zelf iemand aandraagt.

contact

Heb je toch nog vragen of kom je ergens niet uit, neem dan gerust contact met ons op:

Aanwezig lesmateriaal

Meerdere Producer software

Mackie HR824 monitoren

Presonus v2 monitoring system

Akai Mpc 49 midi keyboard

Novation Circuit production workstation and midi controller

Arturia Spark controller

Arturia Microfreak synthesizer

Genelec 1031 monitoren

Ik Media Iloud monitoren

Focusrite & Roland interface

Novation launch control midi controller

Moog Sub 37 synthesizer

Arturia Drumbrute Impact drummachine

In het kort

Dagen

Maandag t/m vrijdag op afspraak (zat. optioneel)

}

tijden

Ochtend, middag en avond

I

duur

1,5 uur per les

locatie

Haarlem

prijzen

zie tabel

Inclusief

Korting voor vervolg lessen