Samenwerking Haarlemse DJ School & Satur8

door | 24 nov 2016 | Nieuws

Goed nieuws…

De Haarlemse Dj School gaat haar lespakket en cursus mogelijkheden flink uitbreiden.
Door onze kennis aan te vullen met die van Satur8 kunnen we onze cursisten nog beter bedienen met een uitgebreid cursus aanbod. We hebben er, in overleg met Satur8, voor gekozen om de ‘De Haarlemse Dj School’ als naam te behouden, dus daar zal niks aan veranderen.

Wie zijn wij?

Pascal (Haarlemse DJ school) is een ervaren DJ & Producer (20 jaar in ‘t vak), gespecialiseerd in het draaien met de professionele lijn dj apparatuur van Pioneer. Hij heeft op diverse feesten en festivals gestaan, heeft zij eigen feesten georganiseerd en kan zowel genre specifiek als allround draaien. Daarnaast is hij mede “eigenaar” van het Haarlemse platen label Comport Records en produceert hij al enkele jaren zijn tracks met Ableton Live. Hij heeft eind 2015 een plaat mogen uitbrengen op het label van Secret Cinema, Gem Records, dus ook voor producer lessen kun je bij hem terecht.
Maarten (Satur8) is een echte allround muzikale vakman en heeft zowel als gitarist van een rockband, als vinyl DJ, en als live act met synthesizers op de podia gestaan. Door zijn ervaring als verkoper in een muziekwinkel heeft hij een brede kennis van apparatuur en software.  Als product specialist/demonstrateur voor merken als Moog, RME, Bitwig, Adam, iZotope & Native Instruments en heeft hij demo’s gegeven in diverse muziekwinkels en op beurzen als Dancefair, Play & Produce (België), en ADE.  Naast de DJ en Producerlessen kun je bij hem dus ook met al je software en hardware vragen terecht.

Wat kunnen wij jou bieden?

De afgelopen maanden hebben wij het cursusaanbod vergroot en de site geüpdate.
Je kon al DJ les (met de Pioneer pro lijn) en producer les met Ableton Live bij ons volgen en het aanbod is vanaf nu uitgebreid met o.a. Native Instruments Traktor DJ, Maschine & Bitwig Studio. Houd onze site (http://www.haarlemsedjschool.nl) en ons facebook account (https://www.facebook.com/haarlemsedjschool/?fref=ts) in de gaten voor meer informatie.
Groet,
Pascal & Maarten