Samen­­werkingen

C

Samen­werkingen

C

Ableton korting

Je ontvangt 40% Ableton korting via de educatieve kortingen. Het meest uitgebreide pakket van Ableton kost €589 euro. Als je een langlopende producer cursus bij de Haarlemse DJ & Producer School neemt wordt dit pakket €339 euro bij aanschaf en dit is een korting van 40%. Neem voor meer informatie contact op met info@haarlemsedjschool.nl.

ableton-haarlemse-dj-producer-school

Lessons in Live

Lessons in Live is hét online educatie platform van DJ, Producer en Ableton Certified trainer Camiel Daamen. De Haarlemse DJ School is een mooie samenwerking aangegaan met Camiel. Wij bieden cursisten van de Haarlemse DJ School een online vervolgcursus aan in Ableton Live tegen een gereduceerd bedrag. Normaal kost deze 8 weekse online cursus €695,- en nu wordt deze €595,-. Neem voor meer informatie contact op met info@haarlemsedjschool.nl.

ableton-haarlemse-dj-producer-school

ToneControl

ToneControl gelooft dat mens en machine elkaar kunnen versterken. En dat je als DJ of Producer pas echt tot je recht komt als je de apparatuur gebruikt die aansluit bij jouw wensen, ambities en talent. ToneControl is gevestigd in Haarlem aan de Tempeliersstraat 71. De Haarlemse DJ & Producer School hebben al jarenlang een samenwerking. Als je een curus volgt bij ons krijg je op de aanschaf van al je gear 5% korting bij Tonecontrol. Neem voor meer informatie contact op met info@haarlemsedjschool.nl.

tonecontrol-logo-samenwerking-haarlemse-dj-producer-school

Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem en Zandvoort

Bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur krijgen minima kinderen de kans om mee te doen aan sport- of cultuurlessen. Meedoen maakt je blij, versterkt je fysiek, sociaal en mentaal en dat vergroot kansen. Samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur maken wij meer Haarlemse en Zandvoortse kinderen gelukkiger. In het nieuwe seizoen 2020/2021 zal het Jeugdfonds Sport & Cultuur nog steeds maximaal €450 euro voor de duurdere Cultuurlessen vergoeden. (Uiteraard wordt er niet meer betaald dan de werkelijke contributie.) Kijk op de website voor de spelregels en veel gestelde vragen. Neem voor meer informatie contact op met info@haarlemsedjschool.nl.

Jeugdfonds-Sport-Cultuur-logo-haarlemse-dj-producer-school-2