Pascal Bouberg Wilson

De Haarlemse DJ & Producer School is opgericht in 2012 door Pascal, gepassioneerd muziekliefhebber, DJ & Producer en evenementen­organisator. Pascal heeft de Electronic Music Production opleiding bij SAE in Amsterdam gevolgd.

Marijn Schiedon

Al sinds 2010 is Marijn Schiedon aan het DJ’en en sinds 2012 produceert hij muziek. Marijn werkte met producers bij labels zoals Hexagon, Spinnin, Warner en Defected. Zijn specialiteiten zijn Minimal en Deep House, maar ook met EDM / Bass house / analoge electro en techno heeft hij veel ervaring.

Richarda Kegel

Richarda Kegel is zangers & songwriter en produceert al sinds haar 17de. Zij heeft de produceercursus bij The Rockschool in Leiden succesvol afgerond en studeert vanaf 2017 Elektronische muziek aan het conservatorium van Haarlem.

Maarten Dijkman

Maarten Dijkman begon al in de jaren ’90 met muziek. Hij schreef muziek voor zijn band en geïnspireerd door de dance muziek (jaren 90), begon hij met produceren en het draaien (met vinyl). Hij heeft als DJ en Live-act enkele gigs gehad. Sinds 2013 is hij zich gaan richten op lesgeven.

Harald Uunk

Harald raakte als kind al gefascineerd in muziek door zijn vaders vinyl collectie. Hij heeft gestudeerd aan het D’Drive Friesland College Leeuwarden en het ROCVA Hilversum. Hij heeft veel ervaring met studioprojecten: licht, geluid, techniek, opnemen, mixing en mastering voor bands, artiesten en games.

Tom Schip­horst

Tom Schiphorst is een ervaren DJ & Producer (15 jaar in het vak). Hij is gespecialiseerd in het draaien met de professionele lijn DJ apparatuur van Pioneer. In 2015 rondde hij EMP (Electronic Music Producer) af aan het SAE in Amsterdam. Tom kent alle ins en outs van het produceren van eigen tracks en de technieken daarachter.

Lars Rimmel­zwaan

Lars Rimmelzwaan is al vanaf zijn vroege jeugd muziekproducer en DJ. Hij heeft de studie E-musician aan het conservatorium gedaan. Zijn tracks zijn gesupport door o.a. Nicky Romero, Sick Individuals, Chuckie en Don Diablo.

Mischa Lugthart

Mischa gaat hij al lange tijd mee in de muziekwereld en heeft met grote artiesten in de scene mogen werken. Hij studeerde in 2016 af aan het Conservatorium Haarlem in de richting E-musician. Hij is actief onder de DJ en Producer naam DØBER en bracht in 2020 zijn eerste EP uit op Protocol Recordings.